Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze glazen grafmonumenten ontvangt u 10 jaar garantie op een glazen grafmonument. Hoewel men vaak denkt van niet, is glas een uiterst sterk materiaal. Glas is, ook als het vriest of als de zon uitbundig schijnt, bestand tegen weersinvloeden.

Uiteraard moet u rekening houden met wat 'gebruiksaanwijzingen' bij het onderhoud van het glazen monument.

Mocht er, onverhoopt, toch iets zijn met het glazen grafmonument, helpen wij u graag.

 

 

De levertijd is afhankelijk van de complexiteit van het grafmonument, 4 tot 8 weken.

Wanneer u het glazen grafmonument op een speciale datum geleverd wilt hebben, doen we uiteraard ons uiterste best om dit te realiseren.

 

 

 

Bij de keuze voor het monument kan al rekening worden gehouden met de onderhoudsvriendelijkheid. Uiteraard geven wij graag advies over het eenvoudig en goed onderhouden van het glazen grafmonument.

Ook beantwoorden wij graag uw vragen over het schoonmaken en schoonhouden van het glazen grafmonument. 

 

Wij plaatsen glazen grafmonumenten door heel Nederland.

Onze glazen monumenten worden geplaatst door een professioneel bedrijf die veel ervaring heeft met het plaatsen van glazen monumenten. Indien u dit wenst is het vanzelfsprekend mogelijk aanwezig te zijn bij het plaatsen van het monument.

Voor een indruk van hoe het plaatsen van een monument gaat, kunt u hier een filmpje bekijken.

 

In het centraal in Nederland gelegen Woerden is naast het atelier ook de showroom. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. 

In de showroom kunt u voorbeelden zien en ideeën opdoen. Naast een aantal monumenten kunt u zien wat er allemaal met glas mogelijk is. U bent van harte welkom om de showroom te bezoeken.

Het is echter noodzakelijk vooraf een afspraak te maken. 

Dit is, behalve om koffie en thee te kunnen klaarzetten, omdat we rustig de tijd voor u willen nemen.

 

 

Voor het plaatsen van een grafmonument moet vaak vooraf een vergunning worden aangevraagd bij de betreffende begraafplaats.

Elke begraafplaats heeft voorwaarden waaraan de grafmonumenten moeten voldoen. De eisen voor bijvoorbeeld de afmetingen van een monument zijn op elke begraafplaats anders.

Wanneer u hierover meer wilt weten, kunt u natuurlijk altijd zelf op zoek gaan via internet of navraag doen bij de begraafplaats.

Wanneer u dit wenst, kunnen wij de vergunning ook voor u verzorgen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. 

 

 

In de emotionele periode na het overlijden van uw dierbare hebt u waarschijnlijk al vele zaken moeten regelen.

Tenzij u het graag zelf wilt doen, kunnen wij alles voor u verzorgen rondom het grafmonument. Van het aanvragen van de vergunning tot het plaatsen van het glazen grafmonument.

Wanneer u liever zelf de zaken regelt en/of aanwezig wilt zijn bij het plaatsen van het grafmonument is dit uiteraard geen enkel probleem.

Als u wilt, nemen we u de zorg uit handen en geven u graag de ruimte om dingen op úw manier te doen.