Om een indruk van Van der Vooren Glasatelier te krijgen, kunt u onderstaand filmpje bekijken.

 

 

Vakmanschap, aandacht en creativiteit staan borg voor een mooi, uniek en persoonlijk monument.

Omdat geen mens hetzelfde is, vraagt het creativiteit om vorm te geven aan de herinnering wie iemand was en wat diegene heeft betekend voor u en anderen om hem of haar heen.

De mensen van Van der Vooren zijn uitstekend in staat met creativiteit en in samenspel met uw wensen een passend ontwerp voor het monument te maken.

De mensen die werken bij Van der Vooren Glasatelier hebben jarenlange ervaring als glasbewerker. Door ervaring te combineren met de liefde voor glas worden de mooiste grafmonumenten gemaakt.

In ons atelier worden bijna alle onderdelen van een glazen monument met de hand gemaakt. 

Wanneer u een ontwerp of een wens heeft over hoe een glazen grafmonument eruit zal komen te zien, vertellen wij u graag wat daarvoor de mogelijkheden zijn.

In het centraal gelegen Woerden staat Van der Vooren Glasatelier; een plek waar de medewerkers met vakmanschap en veel enthousiasme bijzonder mooie dingen maken van glas.

Glas is een veelzijdig materiaal waarbij, door gebruik te maken van de verschillende technieken en deze met elkaar te combineren, eindeloos veel mogelijkheden ontstaan.

Het ambacht en de liefde voor glas maakt dat we glazen producten maken van hoge kwaliteit.

Van der Vooren Glasatelier past haar kennis en ervaring toe op verschillende producten van glas. Naast glazen monumenten, glazen sluitplaten en tijdelijke monumenten, maken we glazen awards, interieur- en kunstvoorwerpen.

 

 

Omdat haast alles in ons atelier in Woerden met de hand gemaakt wordt, kan alles op maat gemaakt worden. De mogelijkheden voor glazen grafmonumenten zijn eindeloos.

Zo verschillend als mensen zijn, zo verschillend zijn de wensen voor een monument ook. De glasbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg en zijn in staat de meest persoonlijke dingen in glas -op maat- te vervaardigen.

Persoonlijk dingen, zoals iemands beroep, kunstwerk of kinderknuffeltje kunnen in glas (na)gemaakt worden.

Tijdens een gesprek laten we u graag de mogelijkheden zien en kunnen we bekijken of hetgeen u wilt, in glas te maken is. 

 

Bij van der Vooren Glasatelier werken glasbewerkers met ruime ervaring die met oog voor detail maatwerk leveren.

We hebben een passie voor glas, houden van ons werk en gaan tot het uiterste om het monument van uw wensen te maken. Wij gaan graag met uw idee aan de slag. Met onze vakmanschap, aandacht en creativiteit kunt u rekenen op een mooi, uniek en persoonlijk monument.

 

  

Van der Vooren Glasatelier maakt met vakmanschap en oog voor detail al vele jaren bijzonder mooie dingen van glas.

De mogelijkheden van Van der Vooren Glasatelier zijn oneindig door de jarenlange ervaring van de medewerkers waardoor ze een ruime hoeveelheid glasbewerkingstechnieken uitstekend beheersen. Het vakmanschap komt tot uitdrukking doordat de meeste glasbewerkingen met de hand gedaan worden.

De medewerkers hebben voldoende kennis en kunde in huis om met uw uitdagende opdracht aan de slag te gaan.

De creativiteit en ruime ervaring van de medewerkers gecombineerd met de vele mogelijkheden van glas maakt Van der Vooren Glasatelier erg veelzijdig. Glas is er in vele soorten, kleuren en (dikte-)maten.

Grafmonumenten zijn te vervaardigen in vele vormen en maten. Een tekst, foto en/of afbeelding kan op diverse manieren op een glazen grafmonument worden aangebracht. Ook voor de omrandingen in glas zijn verschillende mogelijkheden.

Daarom is glas een uitstekend materiaal om te gebruiken bij het vervaardigen van persoonlijke grafmonumenten.

Ook is de combinatie met een ander materiaal te maken, zoals bijvoorbeeld natuursteen, hout of RVS.

Tijdens een afspraak kunnen we u de mogelijkheden voorleggen en zo ontstaat al pratend en schetsend een uniek ontwerp voor het monument voor degene die u moet missen.